Loodgieter in Zoetermeer nodig?

Uw ervaren loodgietersbedrijf

Wilt u de hulp inschakelen van een professioneel loodgietersbedrijf in Zoetermeer? Dan bent u bij Beyer Loodgieters aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar gaan wij aan de slag met het oplossen van problemen zoals verstoppingen in de riolering en kapotte waterleidingen. Beyer Loodgieters is de expert op het gebied van loodgieterswerk. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Neem gerust eens contact met ons op. Onze loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Van riool ontstoppen tot nieuwe riolering aanleggen

Heeft u problemen aan uw riolering? Met de speciale rioolservice van Beyer Loodgieters zijn ze zo verholpen. Of het nu gaat om het riool ontstoppen of om het aanleggen van een compleet nieuwe riolering, wij gaan snel bij u in Zoetermeer aan de slag. Onze experts voeren bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden uit bij achterstallig onderhoud of veroudering. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we zelfs een volledig nieuwe riolering aanleggen!

loodgieter den haag

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

Lekkage snel opgelost

Wanneer u een lekkage heeft, bijvoorbeeld omdat u een kapotte waterleiding heeft, kan dat heel wat schade opleveren aan uw pand in Zoetermeer. Heeft u last van een lekkage? Raak niet in paniek, maar draai snel de hoofdkraan dicht. Zo voorkomt u verdere schade. Vervolgens belt u Beyer Loodgieters. Onze loodgieter is namelijk 24/7 bereikbaar, en is snel op locatie in Zoetermeer om de lekkage op te lossen, en de kapotte waterleiding te maken.

Dakdekker in Zoetermeer

Wist u dat u ons niet alleen in kunt schakelen voor loodgieterswerk in Zoetermeer? Wij gaan namelijk ook aan de slag met dakwerkzaamheden. Ons speciale team van dakdekkers kan de dakbedekking van uw pand volledig vernieuwen. Zij kunnen ook bij u aan de slag met het repareren, schoonmaken of aanpassen van:

  • dakgoten
  • regenpijpen
  • boeiboorden
  • dakpannen
  • binnenwanden

En nog veel meer! Wij geven zowel op onze werkzaamheden als dakdekker en onze dakbedekking (bitumen) een volledige garantie voor 10 jaar.

Met spoed een loodgieter nodig

Heeft u met spoed een loodgieter of dakdekker nodig? Bijvoorbeeld door een kapotte waterleiding of omdat er met spoed reparaties aan uw dak uitgevoerd moeten worden? Twijfel dan niet om ons in te schakelen! Onze dakdekker of loodgieter is 24/7 bereikbaar. Meestal zijn we dan zelfs binnen een uur op locatie in Zoetermeer.

Bel Beyer Loodgieters!

Met welke dak- of loodgieterswerkzaamheden kunnen wij u helpen? Laat uw informatie achter via het contactformulier hier op de site. Wij bellen u dan snel terug. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-81622560 of een mail sturen naar info@beyer-loodgieters.nl. Beyer Loodgieters gaat snel aan de slag met uw loodgieterswerk in Zoetermeer!