Uw loodgieter in Voorburg

Loodgietersbedrijf in Voorburg

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren loodgietersbedrijf in Voorburg? Neem dan contact op met de specialisten van Beyer Loodgieters. Al meer dan 20 jaar lang zijn wij actief in de regio Voorburg met het uitvoeren van loodgieterswerk. Denk hierbij aan nieuwe rioleringen aanleggen en het repareren van kapotte waterleidingen. Ook voor dakwerkzaamheden kunt u Beyer Loodgieters inschakelen. Bij ons kunt u rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie, en wij staan 24/7 voor u klaar. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Rioolservice: van riolering aanleggen tot ontstoppen

Is uw riolering verstopt? Of heeft u andere problemen aan uw riolering? Wanneer het niet op tijd opgelost wordt, kan dat voor flink wat schade aan uw woning of pand in Voorburg zorgen. Schakel daarom de specialisten van Beyer Loodgieters in zo gauw u een probleem ontdekt aan de riolering om verdere overlast te voorkomen. Wij gaan altijd zorgvuldig en vakkundig aan de slag, of het nu gaat om een riool ontstoppen of een compleet nieuwe riolering aanleggen. In geval van spoed is onze loodgieter 24/7 bereikbaar, en kan hij zelfs binnen een uur op locatie zijn in Voorburg.

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

Repareren van kapotte waterleiding

Heeft u een lekkage, bijvoorbeeld door een kapotte waterleiding? Ook dan is de kans dat u schade oploopt aan uw pand zeer groot. Om dit te voorkomen, moet u zo gauw als u de lekkage ontdekt de hoofdkraan dicht draaien. Vervolgens belt u Beyer Loodgieters. Wij zijn snel bij u om de kapotte waterleiding te repareren.

Dakdekker in Voorburg

Bij Beyer Loodgieters kunt u overigens niet alleen terecht voor uw loodgieterswerk. Wij gaan namelijk ook graag aan de slag met veel verschillende dakwerkzaamheden. Heeft u een professionele dakdekker nodig om nieuwe dakbedekking te laten leggen? Dan neemt u dus contact op met ons speciale team! Wij gaan ook aan de slag met het repareren, schoonmaken of aanpassen van onder andere:

  • dakgoten
  • regenpijpen
  • boeiboorden
  • dakpannen
  • binnenwanden

En nog veel meer! Op alle werkzaamheden die wij als dakdekker uitvoeren en de dakbedekking die we leggen heeft u 10 jaar volledige garantie.

Loodgieter 24/7 bereikbaar

Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter of dakdekker? Wanneer u belt naar Beyer Loodgieters, zijn we dezelfde dag nog op locatie in Voorburg. In de meeste gevallen is het zelfs zo dat we al binnen een uur aanwezig zijn. Zo is die kapotte waterleiding snel weer gemaakt, en is ook een spoedreparatie aan uw dak geen probleem.

Contact met Beyer Loodgieters

U schakelt natuurlijk ook Beyer Loodgieters in voor uw loodgieterswerk in Voorburg! Laat hiervoor uw informatie achter via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook meteen telefonisch bereiken (24/7) via 06-81622560 of een mail sturen naar info@beyer-loodgieters.nl. De ervaren medewerkers van Beyer Loodgieters hebben uw loodgieterswerk in Voorburg snel geklaard.