Uw loodgietersbedrijf in Rotterdam!

Loodgieterswerk in Rotterdam snel geklaard

Wilt u de service van een professioneel loodgietersbedrijf in Rotterdam inschakelen? Dan bent u bij Beyer Loodgieters aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring, en weten precies hoe we al uw loodgieterswerk het beste aan kunnen pakken, van een riolering aanleggen tot een kapotte waterleiding repareren. Bij ons kunt u rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie. Neem gerust eens contact met ons op. Bij spoed is de loodgieter 24/7 bereikbaar, en zijn we snel bij u in Rotterdam aanwezig.

Rioolservice: van riool aanleggen tot ontstoppen

Wij van Beyer Loodgieters hebben ons gespecialiseerd in onze rioolservice. Dit houdt in dat u ons in Rotterdam in kunt schakelen voor heel veel verschillende rioolwerkzaamheden, van het riool ontstoppen tot een compleet nieuwe riolering aanleggen. Wat het probleem aan uw riolering ook is, de experts van Beyer Loodgieters lossen het snel op!

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

Kapotte waterleiding? Beyer Loodgieters lost het op

Heeft u last van een lekkage, bijvoorbeeld door een kapotte waterleiding? Het belangrijkste is dat u eerst de hoofdkraan dicht draait om verdere schade te voorkomen. Vervolgens belt u Beyer Loodgieters. Bij spoed is onze loodgieter 24/7 beschikbaar, en komen we zeer snel bij u in Rotterdam langs om de lekkage te verhelpen en de kapotte waterleiding te repareren.

Dakwerkzaamheden in Rotterdam

Overigens gaan wij, naast het verhelpen van een lekkage of werkzaamheden aan de riolering, in Rotterdam ook aan de slag met dakwerkzaamheden. Wanneer u een dakdekker nodig heeft voor het leggen van een nieuwe dakbedekking kunt u een gespecialiseerd team van Beyer Loodgieters inschakelen. Op al onze werkzaamheden als dakdekker, en de dakbedekking (bitumen) geven wij een volledige garantie van 10 jaar. U kunt ons bellen voor dakwerkzaamheden als het repareren, schoonmaken of aanpassen van:

  • dakgoten
  • regenpijpen
  • boeiboorden
  • dakpannen
  • binnenwanden

En nog veel meer!

De loodgieter die 24/7 beschikbaar is

Heeft u met spoed een loodgieter of dakdekker nodig? Wij van Beyer Loodgieters zijn 24/7 beschikbaar en gaan snel bij u in Rotterdam aan de slag. In het geval van een lekkage, bijvoorbeeld door een kapotte waterleiding, moet er natuurlijk snel een oplossing komen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zo wordt u op dezelfde dag nog geholpen, vaak zelfs binnen een uur.

Beyer Loodgieters in Rotterdam aan de slag

Wilt u ook snel de experts van Beyer Loodgieters in Rotterdam inschakelen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06-81622560 of door een mail te sturen naar info@beyer-loodgieters.nl. Wij van Beyer Loodgieters gaan dan snel aan de slag met al uw loodgieterswerk in Rotterdam!