Loodgieter

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u met spoed een loodgietersbedrijf nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Beyer Loodgieters. Bij ons kunt u 24/7 terecht voor de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden bij u thuis of op uw bedrijf. Wij verzorgen al uw loodgieterswerk, badkamerwerkzaamheden, dakwerkzaamheden, rioolontstoppingen en andere spoedreparaties. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor complete verbouwingen. Ons team van specialisten staat garant voor een vlekkeloze uitvoering van al uw loodgieterswerk.

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

Problemen met uw riolering?

Heeft u een probleem met uw riolering, of is uw badkamer-, keuken-, of toiletafvoer verstopt en wilt u dat dit netjes en voordelig opgelost wordt? Bel dan Beyer Loodgieters. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle voorkomende rioolproblemen. Heeft u door die verstopping last van een overstroming? Dan is het uiteraard belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarvoor kunt u ons loodgietersbedrijf met spoed bellen. 24 uur per dag en 7 dagen per week staat wij voor u klaar om uw probleem met spoed op te lossen. Dus ook op zon- en feestdagen.

loodgieter
Loodgieter

Reparaties in uw badkamer lossen wij met spoed op

Wij installeren met veel plezier nieuwe badkamers. Maar wij weten ook dat een bestaande badkamer soms voor problemen kan zorgen. Door het dagelijkse gebruik is elke badkamer ook aan slijtage onderhevig. Dat kan onder andere verstoppingen veroorzaken in het doucheputje, de wasbak en het bad. Wij lossen dit vakkundig voor u op, zonder breekwerk. Zorg wel dat u dat snel laat doen! Lekkages zijn niet altijd goed zichtbaar, waardoor bijvoorbeeld houten delen in uw badkamer onmerkbaar kunnen gaan rotten. De schade is dan vaak groter dan u zou willen. Beyer Loodgieters kan die problemen in de badkamer met spoed voor u verhelpen. Daarvoor kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Vakkundige oplossingen bij dakwerkzaamheden

Bij Beyer Loodgieters hebben we zeer ruime ervaring in dakwerkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan zowel bituum, shingles, leien als dakpannen. Ons loodgietersbedrijf vindt voor elk probleem een oplossing. U kunt bij ons terecht voor het repareren, schoonmaken of aanpassen van dakgoten, regenpijpen, boeiboorden, bitumen daken, dakpannen en binnenwanden en voor het volledig isoleren bij alle soorten daken, waaronder hellende en platte daken, dit alles volgens de NEN-bouwvoorschriften. We zorgen altijd voor minimale verstoring en laten uw dak altijd schoon en netjes achter. Wilt u een compleet dak laten vernieuwen? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Met onze 24/7 service kunnen wij onze loodgieters met spoed bij u langs laten komen. Binnen een dag, maar meestal zelfs binnen een uur.

Neem contact op

Heeft u met spoed een loodgieter nodig voor het verhelpen van problemen aan uw riool, badkamer of dak? Neem contact met ons loodgietersbedrijf op voor al uw loodgieterswerk. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06 816 225 60. of mail naar info@beyer-loodgieters.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor al uw loodgieterswerk neemt u contact op met Beyer Loodgieters. Ook voor spoed. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Offerte aanvragen