Lekkage

Lekkage en wateroverlast? Bel Beyer Loodgieters

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijf? Of heeft u een kapotte waterleiding? Dan moet dat probleem zo snel mogelijk verholpen worden. Schakel dan direct de loodgieters van Beyer Loodgieters in. Een lekkage en/of een kapotte waterleiding moet met spoed verholpen worden om de wateroverlast te beperken en om eventuele ergere schade te voorkomen. Beyer Loodgieters staat 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar. Dus ook op zon- en feestdagen. Laat een lekkage niet te lang zijn gang gaan en bel direct met Beyer Loodgieters. Onze monteurs komen dan zeer snel bij u langs.

Verhelpen van lekkage

Schakel Beyer Loodgieters in als u wateroverlast heeft in uw woning of bedrijf. Wij komen graag bij u langs voor een snelle reparatie en houden daarmee de schade zoveel mogelijk beperkt. Wij verhelpen niet alleen het probleem, maar we kijken vooral ook naar de oorzaak van de lekkage. Wij zorgen ervoor dat het probleem zich niet vaker voordoet. Water kan namelijk grote schade veroorzaken in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Een kapotte waterleiding, een lekkend dak of een kapotte dakgoot kunnen een lekkage veroorzaken. Bel bij wateroverlast of een kapotte waterleiding de loodgieters van Beyer Loodgieters. Wij staan direct voor u klaar.

loodgieter

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

loodgieter

Opsporen van lekkage

Wist u dat uit een lek van een halve millimeter al snel meer dan 20 liter per dag weg kan lopen? Daarom is het van belang dat u het lek zo snel mogelijk laat opsporen en laat dichten. Water dat uit een lek wegloopt zorgt voor schimmel, roestvorming en mogelijk ook voor schade aan uw interieur. Bij een zichtbare kapotte waterleiding is het vrij makkelijk om het lek te vinden. Wanneer de lekkage in een waterleiding in een muur zit, is dat lastiger. In die gevallen passen we lekdetectie toe met onder andere een kleine camera, of het gebruik van water met een kleurstof. Hoe dan ook: wij garanderen u dat wij het lek boven krijgen!

Riool ontstoppen? Neem contact op met Beyer Loodgieters

Heeft u een loodgieter nodig voor het verhelpen van een lekkage of een kapotte waterleiding in uw woning of kantoor? Dan kunt u dag en nacht bellen met Beyer Loodgieters. Want hoe sneller we uw lekkage verhelpen, hoe minder schade u heeft. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06 816 225 60. of mail naar info@beyer-loodgieters.nl.U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor het verhelpen en opsporen van een lekkage en/of een kapotte waterleiding kunt u altijd terecht bij Beyer Loodgieters. Ook bij spoed!