Den Haag

Loodgieter in Den Haag nodig? Bel Beyer Loodgieters!

Uw ervaren loodgietersbedrijf in Den Haag

Heeft u de hulp nodig van een ervaren en professioneel loodgietersbedrijf in Den Haag? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Beyer Loodgieters. U mag ons dag en nacht bellen voor vrijwel alle loodgieterswerkzaamheden bij u thuis of uw bedrijf in Den Haag. Wij verzorgen al uw loodgieterswerk, badkamerwerkzaamheden, dakwerkzaamheden, rioolontstoppingen en andere spoedreparaties. Wij garanderen u een vlekkeloze uitvoering van al uw loodgieterswerk.

Riool ontstoppen of nieuwe riolering aanleggen

Heeft u in Den Haag een verstopt riool of een lekkage door een breuk in uw riolering? Bel dan de rioolservice van Beyer Loodgieters en uw rioolproblemen zijn snel achter de rug. Wij komen bij u langs om uw riool te ontstoppen of voor het aanleggen van een nieuwe riolering, Onze experts voeren bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden uit bij achterstallig onderhoud of veroudering van uw riool. Dat is belangrijk, want wateroverlast door een verstopt of lekkend riool kan op termijn veel onzichtbare schade aanrichten aan uw pand.

loodgieter

Direct een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel nu  06 816 225 60

Snel uw lekkage verhelpen

Heeft u een lekkage door een kapotte waterleiding? Ook dat kan veel schade aanrichten aan uw pand of uw interieur in Den Haag. Zodra u een lekkage opmerkt, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk de hoodkraan dichtdraait en Beyer Loodgieters belt. Wij staan dan snel bij u voor de deur in Den Haag om de lekkage te verhelpen. Zo voorkomt u verdere schade. Wij zijn voor lekkages 24/7 bereikbaar. Maar wij komen uiteraard ook bij u langs als u een lekkende kraan heeft.

Dakdekker in Den Haag

Naast loodgieterswerkzaamheden, kunt u ons ook inschakelen voor dakwerkzaamheden in Den Haag. Wij hebben namelijk ook een speciaal opgeleid dakdekkersteam in huis. Dit team kan de dakbedekking van uw woning of bedrijfspand repareren of volledig vernieuwen. U kunt hen ook bellen voor het repareren, schoonmaken of aanpassen van:

  • dakgoten
  • regenpijpen
  • boeiboorden
  • dakpannen
  • binnenwanden

Heeft u andere dakwerkzaamheden? Laat het ons weten, en wij zorgen voor de juiste oplossing voor uw situatie. Wij geven op zowel op onze werkzaamheden als op onze dakbedekking (bitumen) een volledige garantie van 10 jaar.

Met spoed een loodgieter nodig?

Heeft u met spoed een loodgieter of dakdekker in Den Haag nodig? Bijvoorbeeld door een kapotte waterleiding of omdat er met spoed reparaties aan uw dak uitgevoerd moeten worden? Twijfel dan niet om ons in te schakelen! Onze dakdekker of loodgieter is 24/7 bereikbaar. Binnen een dag, maar meestal binnen een uur, zijn we bij u op locatie in Den Haag.

Bel Beyer Loodgieters!

Beyer Loodgieters helpt u met al uw dakwerkzaamheden en loodgieterswerk. Geef uw probleem aan ons door via het contactformulier hier op de site en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-81622560 of stuur een e-mail naar info@beyer-loodgieters.nl. Beyer Loodgieters gaat snel aan de slag met uw loodgieterswerk in Den Haag!