Dakwerkzaamheden

Wij verzorgen al uw dakwerkzaamheden

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Of wilt u de kwaliteit van uw huidige dakbedekking controleren op mogelijke lekkage? Schakel dan het dakbedekking team van Beyer Loodgieters in. Wij hebben ruime ervaring en expertise in allerhande dakwerkzaamheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van bitumen, shingles en leien dakbedekking en ‘gewone’ dakpannen. Ons dakbedekking team is zeer vakkundig en vindt voor elk probleem een oplossing. Wij repareren kleine lekkages, maar draaien ook voor het vernieuwen van een compleet dak onze hand niet om. Wij verrichten onze dakwerkzaamheden altijd met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid. Hieronder Leest u er meer over. Heeft u een spoedreparatie voor uw dakbedekking? Daarvoor kunt u ons 24/7 bellen!

Dakbedekking onderhouden en vernieuwen

Als u een vakbekwame dakdekker nodig heeft, kunt u het dakbedekkingsteam van Beyer Loodgieters inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van onder andere bitumen en kunststof dakbedekkingen. Daarnaast verzorgen wij diverse andere dakwerkzaamheden, van het vervangen van een lekkende dakgoot tot aan de complete aanleg van daken bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Ook plaatsen wij lichtkoepels, Velux dakramen, carports en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden. Op al onze dakwerkzaamheden en dakbedekking (bituum) geven wij na oplevering 10 jaar garantie.

Voor al uw dakwerkzaamheden zijn wij beschikbaar. Bel ons voor advies  06 816 225 60

Vakkundige oplossingen bij dakwerkzaamheden

Bij Beyer Loodgieters hebben we zeer ruime ervaring in dakwerkzaamheden. Wij vinden voor elk probleem een oplossing. U kunt bij ons terecht voor het repareren, schoonmaken of aanpassen van dakgoten, regenpijpen, boeiboorden, bitumen daken, dakpannen en binnenwanden. Maar ook voor het volledig isoleren van alle soorten daken, waaronder hellende en platte daken, dit alles volgens de NEN-bouwvoorschriften. We zorgen altijd voor minimale verstoring en laten uw dak altijd schoon en netjes achter. Wilt u een compleet dak laten vernieuwen? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Dankzij onze 24/7 service kunnen wij met spoed bij u langskomen. Binnen een dag, maar meestal zelfs binnen een uur. Wij kunnen bij onze vaste leveranciers de meeste soorten materialen vaak dezelfde dag nog krijgen.

Dakwerkzaamheden

Contact opnemen met Beyer Loodgieters

Neem contact op met Beyer Loodgieters voor al uw dakwerkzaamheden, zoals het repareren of vernieuwen van uw dakbedekking. Ook voor andere dakwerkzaamheden zijn wij de dakdekker bij u in de buurt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06 816 225 60. of mail naar info@beyer-loodgieters.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor het vervangen of vernieuwen van uw dakbedekking staat het dakdekkersteam van Beyer Loodgieters graag voor u klaar.