Badkamer werkzaamheden

Nieuw kleurtje misschien?

Uw badkamer verfraaien en vernieuwen voor meer woongenot is een manier om uw huis te moderniseren, tevens kan dit een toegevoegde waarde zijn als u uw huis in de toekomst wilt verkopen. Beyer Loodgieters hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair, of dat nu kranen, douches of andere zaken zijn.

Voor al uw badkamer werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bel nu  06 816 225 60

Verstopping?

Maar net als alle andere dingen in uw huis is de badkamer ook aan slijtage onderhevig. Denk aan verstoppingen van het doucheputje, wasbak en bad. Wij lossen dit vakkundig voor u op, zonder breekwerk. Wees hier snel bij! Lekkages zijn niet altijd goed zichtbaar waardoor er houten delen onmerkbaar kunnen gaan rotten. De schade is dan vaak groter dan u zou willen. Ook dat kunnen wij repareren maar voorkomen is beter dan genezen.

Onze loodgieters zijn experts in alle soorten badkamers en sanitair. Wat u ook nodig heeft, onze loodgieters kunnen het leveren.

Wij installeren o.a. nieuwe kranen, badkamerkasten en zelfs complete badkamers. Beyer Loodgieters beheert het gehele proces voor u als u dit wilt, inclusief inkoop en montage.

Badkamer

Contact opnemen met Beyer Loodgieters

Neem contact op met Beyer Loodgieters voor al uw badkamer werkzaamheden, zoals het repareren of vernieuwen van uw badkamer. Ook voor andere badkamer werkzaamheden zijn wij dé specialist bij u in de buurt. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06 816 225 60. of mail naar info@beyer-loodgieters.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Voor het vervangen of vernieuwen van uw badkamer staan de specialisten van Beyer Loodgieters graag voor u klaar.